Koszt dostawy:
Końcowa suma:
(Razem produkt/produktów jest w koszyku)
Chcę kontynuować zakupy Zamówienie

Wraz z produktem nasi klienci zamówili jeszcze:

Immun Extra
105 zł / sztuka
Opakowanie: 1000 ml
porcja wystarczająca na 30 dni
sprawdzony składnik organiczny
60-dniowa gwarancja zwrotu pieniędzy

Immun Extra

Do produkcji żelu Aloe Verum Premium i syropu Aloe Verum Classicum używana jest wyłącznie roślina Aloe vera, uprawiana ekologicznie w hiszpańskiej Cártamie (certyfikat: CAAE-8149). Nasze produkty, dzięki temu, że zostały wykonane bez obróbki termicznej – mimo tego, że wrażliwe na temperaturę składniki mogą podczas pasteryzacji ulec uszkodzeniu, to jednak 95% preparatów z aloesu poddawana jest obróbce cieplnej –, aby zachowały w pełni wszystkie zbawienne właściwości rośliny Aloe vera. Co więcej, podane są one w skoncentrowanej, łatwoprzyswajalnej postaci. Jednoczesne zastosowanie obu preparatów potęguje działanie ekologicznego aloesu!

Aloe Verum Premium i Aloe Verum Classicum to naturalne suplementy diety, które nie wywołują żadnych znanych skutków ubocznych, możemy je więc bez żadnych ograniczeń włączyć do naszej codziennej diety.

Suplementy diety nie zastępują zdrowej i zbilansowanej diety oraz regularnych ćwiczeń. Wyniki mogą być różne u poszczególnych osób i nie są gwarantowane.


składniki nie modyfikowane genetycznie

105 zł / sztuka

Produkt chwilowo niedostępny.
Payment
  • Opis
  • Przepisy
  • Mechanizm działania
  • Dlaczego możesz go potrzebować?
  • Składniki
  • Sposób użycia

Wyłącznie ze sprawdzonych źródeł

Do produkcji żelu AloeVerum Premium i syropu Aloe Verum Classicum używana jest wyłącznie roślina Aloe vera, uprawiana ekologicznie w hiszpańskiej Cártamie (certyfikat: CAAE-8149). Dzięki temu, że żaden z nich nie jest poddawany obróbce termicznej, otrzymujesz preparat aloesowy najwyższego gatunku. W trakcie pasteryzacji pożyteczne składniki rośliny ulegają bowiem degradacji – mimoto 95% dostępnych obecnie na rynku produktów z Aloe vera przetwarzane jest termicznie!

Cały aloes = superżywność

W celu osiągnięcia jak najwyższej jakości uprawiana ekologicznie Aloe vera (certyfikat: CAAE-8149)odrazu po zbiorach poddawana jest obróbce i butelkowaniu, a fakt, że składniki aktywne rośliny pozostają w niezmienionym stanie, produkt końcowy zawdzięcza stosowanej w procesie produkcji metodzie tłoczenia na zimno. Przyczyna ewentualnych różnic smakowych produkt utkwi w tym, że roślina zbierana w różnych okresach uprawy niekoniecznie ma identyczny aromat. Technologia produkcji daje gwarancję, że żel AloeVerum Premium i napój Aloe Verum Classicum są pełnowartościową superżywnością, tak jak użyta do ich wyrobu ekologiczna roślina Aloe Vera. W obu produktach obecne są wszystkie naturalne, pożyteczne składniki, w dodatku w skoncentrowanej formie.

Bezkompromisowa jakość!

Unikając obróbki cieplnej staraliśmy się zagwarantować Ci napój aloesowy najwyższego gatunku. Ma to tak duże znaczenie dlatego, że w trakcie pasteryzacji wiele pożytecznych składników rośliny może ulec degradacji. Ponieważ żel Aloe Verum oraz syrop Aloe Verum Classicum zostały wykonane bez pasteryzacji, zachowały w pełni wszystkie zbawienne właściwości roślinyAloe vera – w dodatku w skoncentrowanej, łatwoprzyswajalnej postaci.

Dlatego też trzeba wiedzieć, że otwarte produkty Aloe vera należy przechowywać wyłącznie w lodówce, co spowodowane jest właśnie brakiem pasteryzacji.

Immun Extra przepisy do wykorzystania

Wykonane wyłącznie z ekologicznie uprawianej rośliny Aloe vera żel AloeVerum Premium i napój Aloe Verum Classicum zawierają dużą ilość polisacharydów. Według ekspertyzy Uniwersytetu Alcalá w Madryciena 1 litr żelu przypada 11 tysięcy mg chroniących zdrowie polisacharydów, na tyle samo zaś syropu – 8 tysięcy mg. W rezultacie produkty z aloesem łagodzą stany zapalne układu pokarmowego, regulują perystaltykę jelit i stymulują produkcję makrofagów, niszczących komórki nowotworowe. Oba produkty zalicza się do superżywności, czyli pełnowartościowego pożywienia, w którym obecnych jest siedem z ośmiu aminokwasów esencialnych. Ponadto zawierają obfitą ilość przeciwutleniaczy (witaminyA, C, E oraz B), niezbędnych dla organizmu substancji mineralnych, wspomagających trawienie lipazy i amylazy, jak również pochodnych antrachinonów, które wspomagają odtruwanie organizmu i wykazują działanie przeciwnowotworowe. Ważnym składnikiem aloesu są również acemannan i emodyna, zdolne wyeliminować bakterie oraz kwas cynamonowy, zdolny zniszczyć szkodliwe grzyby.

Żel Aloe Verum Premium oraz syrop Aloe Verum Classicum mogą być z powodzeniem stosowane w przypadku dolegliwości układu pokarmowego (zwłaszcza stanów zapalnych, wrzodowych, zaburzeń przemiany materii), zaparć, wzdęć, osłabienia układu odpornościowego, infekcji bakteryjnych, grzybiczych i wirusowych, artretyzmu, zakażenia nerek i pęcherza moczowego, jak również w przypadku astmy. Poprawiają poziom cukru i cholesterolu we krwi, dzięki czemu zmniejszają ryzyko chorób sercowo-naczyniowych. Produkty Aloe vera są pożyteczne w profilaktyce przeciwnowotworowej, ponieważ hamują powstawanie wolnych rodników, odgrywających dużą rolę w onkogenezie. Wspierają naturalne procesy oczyszczające organizm i alkalizując, przywracają mu równowagę kwasowo-zasadową.

Aloe vera (Aloebarbadensis var. Barbadensis Miller), 99,5% sok i miąższowocowy, regulator kwasowości (kwasekcytrynowy),środek konserwujący(sorbinianpotasu, używany w przemyśle winiarskim).

Zalecana dawka: 50 ml syropu Aloe Verum Classicum przed śniadaniem. W razie problemów z trawieniem, pijmy po 25 ml przed głównymi posiłkami. Napój Aloe Verum Classicum można spożywać zarówno nierozcieńczony, jak i rozmieszany z innym, równie zdrowym napojem, na przykład z sokiem cytrynowym. Podobnie zaleca się przyjmować Aloe Vera Premium: 20 ml suplementu wymieszaj z 3 dl płynu.

Widziałeś już nasz przepis? Widziałeś już nasz przepis?
Praktyczne porady i przepisy na pyszne koktajle i desery, które dostarczają organizmowi odpowiedniej ilości witamin i składników mineralnych!

Inne osoby kupiły również te produkty: